Jak przygotować tematyczny słodki stół

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (ilość głosów 0 , ocena: 0,00 )
Musisz byc zalogowany aby ocenić.
Loading...
ilość odwiedzin - 4 125

Tak jak i wesele, tak i słodki stół może być tematyczny. Zwykle powinien pasować do wesela charakterem albo kolorem. Jednak kluczem w przygotowaniu aranżacji słodkości są dekoracje.

Od czego zacząć?
Od znalezienia dobrego wykonawcy.
Coraz więcej cukierników i firm cukierniczych ma w swojej ofercie słodkie stoły.
Jednak tak jak ważny jest smak, ważne jest wykonanie słodkości.
Rozwijający się trend candy barów wyłowił bardzo ciekawe aranżacje słodkości na rynku i widać, że kluczem do otwarcia są dekoracje i pomysł.


Czasem niewiele trzeba, by zrobić coś ciekawego.
Tym razem postawiliśmy na kolory – fiolet i turkus i na nutę boho.
Trochę hippisowsko w naturalnym klimacie, w ciekawej aranżacji.







Tekst: www.slodkiestoly.pl
Zdjęcia: Atelier Pryzmat / www.atelierpryzmat.com

Źródło: abcslubu.pl
www.abcslubu.pl
www.facebook.com/abcslubu


Dodaj komentarz



Promowane